Plan Gruppen

 

Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg

Mejlgade 35 C, 8000 Aarhus C

Tel. +45 42 64 00 41​

Send os en besked

Copyright 2019-2020 Plan Gruppen │ Del af Urbaxa.org

VI UDVIKLER BYER OG LEVESTEDER

Plan Gruppen hjælper med udvikling af byer, områder og levesteder. Vores tilgang er bæredygtig udvikling af by og land som ligeværdige levesteder, der tilbyder noget forskelligt. Vi arbejder for at skabe et fælles udgangspunkt og forståelse for områdernes forudsætninger og muligheder. Den centrale drivkraft i byudviklingen er at finde ind til det gør byerne og levestederne til noget særligt - det som er svært at efterligne og som giver kvalitet til borgerne. Det arbejder vi med i tæt samarbejde med borgere, erhvervsliv og foreningsliv, fordi de er aktørerne i den udvikling, der skal til for at forandre. Plan Gruppen understøtter arbejdsprocesser i alle byudviklingens faser: fra analyse, ideudvikling og planlægning til gennemførelse og evaluering.

Promonitor viden (15).jpg

ANALYSER

Fakta og undersøgelser

PROCESSER

Processer og projektledelse

PLANER

Strategi- og udviklingsplaner mv.

Den centrale drivkraft i byudviklingen er at finde ind til det, der gør byer og levesteder til noget særligt - det som er svært at efterligne og som giver kvalitet til borgerne. 

Tenna Tychsen, Byplanlægger

SÆRLIGT I FOKUS

Plan Gruppen tilbyder services, der hjælper med byudvikling. Vil tilbyder analyser, processer og planer til udvikling. Herunder arbejder vi med byudvikling, planstrategier, erhvervsklima og mobilitet. Vores filosofi er at kombinere viden fra analyser med et frugtbart samarbejde mellem borgere, politikere, embedsværk og erhvervsliv.