Billede af Joanna Kosinska

Nøglepersoner

Professionalisme, passion og erfaring

 

Tenna Tychsen

Partner og direktør
Arkitekt MAA byplanlægning
Certificeret proceskonsulent

Tenna Tychsen er arkitektudannet byplanlægger (MAA) og systemisk proceskonsulent med mere end 30 års erfaring fra ministerier, kommuner og konsulentbranchen. Tenna er en autoritet inden for byplanlægning og en af branchens mest kompetente rådgivere i forhold til samarbejdet mellem borgere, politikere og myndigheder. Hun har bidraget til udviklingen af byudviklingspolitikker og gennemført adskillige større udviklings- og planlægningsprojekter. I de senere år har Tenna blandt andet faciliteret boligsociale indsatser i sårbare boligområder, samt arbejdet med områdefornyelse for adskillige stationsbyer, bymidter og mindre byer. Tenna fokuserer på at finde fælles løsninger gennem dialog, viden og samarbejde. Hun har forfattet flere bøger og publikationer, der beskriver metoder til inddragelse af interessenter i byudviklingen.

Telefon +45 - 5055 9048

tt@plangruppen.dk

Jan W. Hansen

Arkitekt
Professor emeritus
Associate partner

Gennem sin mangeårige erfaring med arkitektur, urban design og planlægning har Jan W. Hansen altid lagt vægt på at kombinere teori og praksis, viden og evner. Som professor har han været leder af Arkitektur og Urban Design på Arkitektskolen Aarhus. I denne sammenhæng har han været ansvarlig for undervisning, teoridannelse, videnopbygning og specifikke arkitektoniske udviklingsprojekter. Som ejer og daglig leder af et udviklingsorienteret designstudie - JWH Arkitekter - har han været ansvarlig for adskillige prisvindende, nationale og internationale idékonkurrencer samt flere byggeprojekter fra by til bygningsskala. Jan W. Hansen er regelmæssigt taler og fagdommer i konkurrencer.

John Rendboe

Master i historie og filosofi, MPM
Associate partner

John Rendboe er en leder med en dokumenteret erfaring i offentligt samarbejde. En ekspert i at definere byers kulturelle identitet, deres DNA. John har erfaring fra evaluering af tusinder af byggeprojekter fra sine mange år som museumsdirektør. John styrke er at kombinere viden om kulturhistorie, økonomi, politik og arkitektur i sine analyser. Han har udgivet publikationer og flere analyser af kommunernes udvikling. John har senest i 2020 offentliggjort et stort arbejde om en af tidernes største private danske bygherrer og dennes rationelle konstruktionsmetoder.

Kirsten Andersen

MBA, HRD
Associate partner

Kirsten Andersen er en rådgiver med over 20 års erfaring fra offentlig ledelse, bestyrelser og kommuner, herunder som ekstern lektor ved CBS samt Syddansk Universitet. Kirsten er en erfaren coach og konsulent med speciale i organisations- og strategiudvikling. Kirsten har en langvarig ledelses- og konsulentbaggrund fra offentlige og humanitære organisationer. Kirsten lægger vægt på aktiv handling og udvikling af samarbejde med borgere og virksomheder om bedre løsninger på fælles udfordringer, såsom vækstmiljøer for virksomheder. Akademisk har Kirsten uddannelse og certificeringer såsom MBA, HRD Business Diploma, ICC Coach og DiSC.

Nils Karl Sørensen

Associate Professor
Cand.oecon. - ph.d
Associate partner

Nils Karl Sørensen arbejder inden for området regional og international økonomi. Hans arbejde og publikationer fokuserer på mønstre relateret til handel og vækst i et regionalt perspektiv, især spørgsmål om klynger og innovation. Desuden har han arbejdet med turismeudvikling i en regional udvikling. Nils har været lektor ved Syddansk Universitet siden 2001, med undervisning ved universiteterne i Esbjerg, Sønderborg, Odense og ved Europauniversitetet i Flensborg, og hans publikationsliste omfatter omkring 75 videnskabelige artikler m.m. Nils er analytisk rådgiver i Plan Gruppen.

Lars Lindenberg

Partner og direktør

Lars Lindenberg har en baggrund som erhvervsøkonom med en mastergrad i projektledelse og mange års erfaring med strategi og analyse fra større virksomheder, kommuner o.a. myndigheder.  Lars har arbejdet for virksomhedsgrupper, NGO'er, organisationer, kommuner og ministerier og ledet talrige studier med fokus på bosættelse, byudvikling, erhvervsklima, trafik og mobilitet. 


Telefon +45 - 2044 4764

lel@plangruppen.dk