top of page
UX

Plan Gruppen

Plan Gruppen er en konsulentvirksomhed med økonomer, proceskonsulenter og  byplanlæggere med baggrund fra erhvervsliv, kommuner, ministerier og universiteter. Vores service omfatter analyser, inddragelse og planlægning.

Kompetenceområder

ANALYSE

Selv de bedste beslutningstagere og rådgivere har brug for viden, der viser verden som den opleves af målgrupperne. Med undersøgelser, analyser og indsigt klæder vi beslutningstagere på.

SAMARBEJDE

Vi bringer interessenternes input spil gennem samarbejde og struktureret dialog for kvalitative input til beslutninger og planer. Vi rådgiver om, planlægger og hjælper med aktørinddragelse.

PLANLÆGNING

Vi bistår med strategier og udviklingsplaner for byer og områder. Herunder gennemfører vi arkitektoniske kortlægninger og faglige screeninger af bymiljøer for kvaliteter, udfordringer og udviklingsmuligheder.

500+

Projekter

22

År

10

Fagbøger/publikationer

Holdet

Tenna Tychsen.jpg

Partner

TENNA TYCHSEN

Tenna Tychsen er byplanlægger (MAA) og systemisk proceskonsulent med mere end 30 års erfaring fra ministerier (boligministeriet og miljøministeriet), kommuner og som chefkonsulent i store rådgivningsvirksomheder. Tenna er medstifter af Plan Gruppen. Mere info.

Selskabsoplysninger

Plan Gruppen

Telefon +45 4264 0041

CVR-nr: 31885361
Bank: 8010-000 55 55 55 3

 
bottom of page