top of page
UX

Plan Gruppen

Plan Gruppen er en konsulentvirksomhed med byplanlæggere, økonomer og proceskonsulenter med baggrund fra kommuner, ministerier, universiteter og erhvervsliv. Vi er specialiserede i samarbejdet med beslutningstagere i kommuner, ministerier og civilsamfund.

PROFIL: Welcome

Kompetenceområder

Aktøranalyse

Selv de bedste beslutningstagere og rådgivere har brug for viden, der viser verden som den opleves af målgrupperne. Med undersøgelser, analyser og indsigt klæder vi beslutningstagere på.

Aktørsamarbejde

Vi bringer interessenternes input spil gennem samarbejde og struktureret dialog for kvalitative input til beslutninger og planer. Vi rådgiver om, planlægger og hjælper med aktørinddragelse.

By- & områdeudvikling

Vi bistår med strategier og udviklingsplaner for byer og områder. Herunder gennemfører vi arkitektoniske kortlægninger og faglige screeninger af bymiljøer for kvaliteter, udfordringer og udviklingsmuligheder.

PROFIL: Liste

500+

Projekter

22

År

10

Fagbøger/publikationer

PROFIL: Infographics

Holdet

Tenna Tychsen.jpg

TENNA TYCHSEN

Partner

Tenna Tychsen er byplanlægger (MAA) og systemisk proceskonsulent med mere end 30 års erfaring fra ministerier (boligministeriet og miljøministeriet), kommuner og som chefkonsulent i store rådgivningsvirksomheder. Tenna er medstifter af Plan Gruppen.

Kirsten Andersen.jpg

KIRSTEN ANDERSEN

Partner

Kirsten Andersen (MBA fra Copenhagen Business School) er rådgiver med mange års erfaring fra offentlig ledelse, bestyrelser og kommuner og som ekstern lektor på CBS samt Syddansk Universitet. Kirsten har været tilknyttet Plan Gruppen siden 2016.

Lars Lindenberg.jpg

LARS LINDENBERG

Partner

Lars Lindenberg er erhvervsøkonom og Master i projektledelse. Lars har fungeret som marketing- og socialanalytiker for større virksomheder, internationale virksomhedsgrupper, NGO'er, ministerier og kommuner. Lars er medstifter af Plan Gruppen.

Nils_Karl_Sørensen_2018.jpg

NILS KARL SØRENSEN

Analyst

Nils Karl Sørensen er ph.d. i nationaløkonomi og arbejder inden for området regional og international økonomi. Hans arbejde og publikationer fokuserer på mønstre relateret til handel og vækst i et regionalt perspektiv. Nils har gennem mange år været Associate professor på SDU. Nils har været tilknyttet Plan Gruppen siden 2008.

jwh web (3).jpg

Jan W. Hansen

Ekstern partner

Jan W. Hansen er Professor Emeritus, Arkitektskolen Aahus og indehaver af tegnestuen JWH Arkitekter. Jan er en mangeårig samarbejdspartner i Plan Gruppen. Du finder mere om JWH her.

PROFIL: Staff

Selskabsoplysninger

Plan Gruppen

Telefon +45 4264 0041

CVR-nr: 31885361
Bank: 8010-000 55 55 55 3

EAN-nr. 5797 2000 3232 4

PROFIL: HTML-indlejret
bottom of page