Plan Gruppen

 

Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg

Mejlgade 35 C, 8000 Aarhus C

Tel. +45 42 64 00 41​

Send os en besked

© 2019-2020 Plan Gruppen │ Medlem af Urbaxa.org

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik, databeskyttelse og GDPR

Generelt. Plan Gruppen er en konsulentvirksomhed, der er underlagt den gældende persondatalovgivning, der går under betegnelsen GDPR / databeskyttelsesforordningen. Formålet med vores persondatapolitik er at redegøre for, hvordan vi behandler og beskytter persondata. Det er vigtigt for os at passe godt på dine persondata. Beskyttelse af dine personlige oplysninger er derfor en fundamental del af den måde vi tænker og arbejder på, online og offline. Behandling af persondata i Plan Gruppen sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om håndtering af personlige data (GDPR). Hvis du vil se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, så kan du kontakte os og anmode om udlevering af dine oplysninger. Du kan læse mere om datarettigheder på www.datatilsynet.dk.

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er kunde eller har en erhvervsmæssig relation til os. Hvis du har en erhvervsmæssig relation til os, behandler vi kun almindelige personoplysninger, og ingen personfølsomme oplysninger. De oplysninger vi behandler har til formål at give individuel service, ligesom vi behandler de oplysninger der er nødvendige, for at kunne tilbyde eller løse opgaver. Disse oplysninger omfatter navn, e-mail, telefonnummer, produktinteresser og noter i forhold til faglig dialog. Oplysningerne opbevares i vores CRM system og økonomisystem, som også er underlagt GDPR. Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen. Oplysninger bliver brugt til kontakt via telefon eller e-mail og til at udøve relevant service.

 

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er svarperson i en undersøgelse. Hvis du er svarperson eller deltager i et respondentpanel, behandler vi normalt kun almindelige personoplysninger. I de tilfælde, hvor der behandles personfølsomme oplysninger, indhentes specifik tilladelse hos Datatilsynet. De normale personoplysninger der indgår i undersøgelser eller paneler kan omfatte navn, e-mail, telefon, alder, køn, uddannelse, jobsituation, boligform, forbrugsvaner eller tilsvarende, normale data. Disse oplysninger bliver benyttet til målretning af undersøgelser, hhv. til efterfølgende statistisk analyse. Med mindre andet er aftalt med dig som svarperson, vil dine besvarelser og dine data altid blive behandlet på en anonym og statistisk måde. Når vi indsamler oplysninger til paneler eller i forbindelse med undersøgelser, sker det udelukkende gennem systemer, som overholder GDPR og med hvem vi har en skriftlig databehandleraftale. I de tilfælde hvor vi opbevarer personoplysninger offline, sker det på et særligt beskyttet område af vores server, som kun særligt udvalgte har adgang til. Vi opbevarer kun personoplysninger i forbindelse med undersøgelser og paneler, så længe vi har et legitimt formål med behandlingen.

 

Markedsføring (e-mails, telefon, sociale medier). Vi udsender kun e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og givet sit samtykke. I alle e-mails med markedsføringsindhold har du mulighed for at tilkendegive, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail, enten som angivet i de konkrete e-mails du modtager, eller ved at sende en besked til, hvor du frabeder dig tilsendelse af e-mail markedsføring. Er du kunde hos os, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig e-mails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, hvis vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser, eller tilsvarende produkter og serviceydelser, du eller din virksomhed har købt hos os.

 

Brug af hjemmesiden. Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website accepterer du dette. Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer. Vi indsamler ingen oplysninger, der kan identificere dig som person.