Standing Meeting

OM PLAN GRUPPEN

Plan Gruppen analyserer og udvikler levesteder. Vi hjælper kommuner og andre myndigheder med udvikling, der tager udgangspunkt i data, faglig viden og inddragelse.

Vi tilbyder vores kunder en sammenhængende service inden for analyser, processer og planer til udvikling af samfund, kommuner, byer og lokalområder. Plan Gruppen kan bidrage i hele værdikæden fra undersøgelser, analyser, inddragelse af relevante parter frem til udvikling af løsninger i samarbejde.

Vi gennemfører undersøgelser og screeninger, leder processer og udvikler planer med fokus på byudvikling, områdeudvikling, mobilitet og erhvervsklima. Desuden skræddersyer vi kurser for myndigheder og rådgivere i byudvikling og borgerinddragelse.

Plan Gruppen er blevet til gennem en fusion af byudviklings- og rådgivningsvirksomheden Komlab og analysevirksomheden Promonitor. Tilsammen har selskabet været næsten 3 årtier på rådgivningsmarkedet.

Vores ledende medarbejdere har en baggrund fra ministerier, kommuner og erhvervsliv. Vi samarbejder med andre konsulentvirksomheder og med universiteter.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. 

Plan Gruppen

 

Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg

Mejlgade 35 C, 8000 Aarhus C

Tel. +45 42 64 00 41​

Kontakt os

© 2019-2020 Plan Gruppen │ Medlem af netværket Urbaxa │ Selskabsoplysninger  │ Persondatapolitik

  • LinkedIn
  • Twitter