ANALYSE AF BORGERNES KLIMAPOSITIONER

Analyser af borgernes positioner i klimaspørgsmålet, herunder status, drivers og barrierer for bæredygtig bolig og transport til gavn for klimaet. Med den rigtige viden i hånden, hjælper vi med at bane vejen til mere handling og mere inddragelse.

I de seneste år har klima været et af de mest diskuterede emner i verden. Selv om Danmark er et af verdens mest miljøbevidste lande, så bærer vi klimabyrden på vores skuldre gennem vores høje energiforbrug, som placerer Danmark på top-10 listen over lande med den højeste udledning af co2 pr. indbygger i verden. 

Mange borgere har med deres stemmer givet politikerne mandat til en økonomisk og teknologisk indsats, der skal bremse klimaforandringerne og værne samfundet mod følgerne. Med rapporten giver vi organisationer, stat, kommuner og regioner et redskab til borgerrettede indsatser i klimakampen.

Med Klimakompasset kortlægger vi borgernes profiler i holdning og handling og indkredser områder, hvor borgerne kan hjælpes til at gøre mere for vores klima, særligt i forhold til bolig og transport. Resultatet er en rapport, der sammenholder synspunkter og adfærd i forhold til klimaudfordringerne og giver et oplyst afsæt for det borgerrettede arbejde.

  • Ydelse: Rapport, der kortlægger borgernes klimaprofil.

  • Udbytte: Oplyst grundlag for borgerrettede indsatser.

  • Anvendelse: I forbindelse med målretningen af borgerrettede indsatser, information og dialog. 

Image by Michael Marais

© 2019-2020 Plan Gruppen │ Lufthavnsvej 1 │ 6400 Sønderborg │ Selskabsoplysninger  │ Persondatapolitik │ Følg os på LinkedIn

Plangruppen.dk │ Borgersvar.dk │ Euroask.eu │ Telefon +45 42 64 00 41

  • LinkedIn
  • Twitter