ERHVERVSLIVETS FOKUS

CASE. DIVERSE KOMMUNER

Undersøgelser til kommunal erhvervsudvikling

Kommuner har mange muligheder for at fremme den lokale erhvervsudvikling. Med afsæt i indsamlet viden om erhvervslivets udfordringer, behov og oplevelser, hjælper vi kommuner i den målrettede indsats for et mere attraktivt erhvervsklima.

Erhvervslivets fokus er sjældent på kommunal sagsbehandling – jobcenter, teknik & miljø eller lokalplaner. Virksomheder er langt oftere optaget af forretningsmæssige emner og udfordringer, der er afgørende for virksomhedens drift i dag og væksten i morgen. Det handler om strategi, produktudvikling, markedsføring, digitalisering, HR udvikling og personale rekruttering, finansiering og meget mere. Dette forhold er erhvervsorienterede kommuner naturligvis klar over.

 

Men hvad er virksomhedernes primære behov og på hvilke områder har virksomhederne behov for bedre løsninger, sparring eller samarbejde? Hvad med iværksætterne, de mindre virksomheder – og er behovene forskellige for virksomheder i vækst?

 

Netop disse ting, har Plan Gruppen haft fornøjelsen af at hjælpe flere kommuner med at afdække, så samarbejdet og indsatsen for optimale erhvervsforhold kunne målrettes.

 

Resultaterne er naturligvis fortrolige og forbeholdt den enkelte kommune - men den generelle læring, den deler vi gerne med interesserede kommuner og erhvervsrådgivere.

Plan Gruppen

 

Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg

Mejlgade 35 C, 8000 Aarhus C

Tel. +45 42 64 00 41​

Kontakt os

© 2019-2020 Plan Gruppen │ Medlem af netværket Urbaxa │ Selskabsoplysninger  │ Persondatapolitik

  • LinkedIn
  • Twitter