BORGERPANEL TIL UDVIKLING

​Plan Gruppen leverer online & offline borgerpaneler der virker i praksis til understøtning af udviklingsprocesser i kommuner.

Vi leverer løsninger inklusive rekruttering, teknisk drift, undersøgelser, inddragelse, processer og borgermøder. Vores erfaring med borgerpaneler er sat i system, så vi kan tilbyde markedets mest kompetente og komplette løsninger.

Borgerpaneler gør det nemt at inddrage borgere i forskellige sammenhænge, hvad enten det handler om daglig drift eller visioner for fremtiden. Gennem profilering skaber vi målrettet kontakt til borgere, som passer til den ønskede målgruppe.

 

Hvad enten målgruppen er børnefamilier, unge, ældre eller f.eks. kulturinteresserede, sportsudøvere eller pendlere. Med borgerpanelet får man en kontakt til mange flere borgere end normalt, så udviklingsarbejdet kan inddrage en bredere befolkning end de sædvanligt politisk aktive. 

Borgerpanelet kan meget mere end e-Boks. Gennem borgerpanelet opbygges en relation, som giver styrket interesse for at medvirke i kommunens udvikling. I forhold til inddragelse, borgermøder m.v. får man en hurtig og ofte positiv respons, hvilket resulterer i en langt mere repræsentativ mødedeltagelse, end det man ellers typisk opnår. 

  • Ydelse: Borgerpanel til udviklingsforløb og projekter.

  • Udbytte: Mere viden, dialog og inddragelse i udvikling.

  • Anvendelse: Undersøgelser, grupper, møder og workshops.

Brainstorming