BEDRE BESLUTNINGER

Plan Gruppen leverer analyser og undersøgelser til udvikling af byer, kommuner og samfund. Vi er specialiserede i analyser der giver viden, som kan gøre gode beslutninger bedre. Vi gennemfører undersøgelser i samarbejde med vores kunder og har udviklet færdige løsninger til specifikke områder, så du kan skyde genvej til relevant viden.


Den rigtige analyse kan betyde forskellen mellem rigtige og forkerte beslutninger og derfor arbejder vi ansvarsfuldt med alle undersøgelser med udgangspunkt i anvendt forskning inden for marked og samfund. Blandt kunderne er kommuner, ministerier, fonde, NGO's og private rådgivningsvirksomheder.

 
Plan Gruppen analyser til bedre beslutninger

VI HJÆLPER JER TIL DEN RIGTIGE VIDEN

Den rigtige analyse kan betyde forskellen mellem rigtige og forkerte beslutninger, og derfor arbejder vi ansvarsfuldt med undersøgelser, så de tilfører vores kunder sikker og meningsfuld viden. Gennem undersøgelser hjælper vi vores kunder til viden, indsigt og overblik.

BEHOVSAFDÆKNING

Vi afdækker jeres vidensbehov

Den rigtige viden er afgørende for organisationens beslutninger, forudsat den er korrekt, gennemskuelig og operationel. Sammen med jer beskriver vi behovet for viden: om hvad, til hvilket formål, hvor ofte og til hvem.

SURVEYUDVIKLING

Vi udvikler undersøgelser

Vores service på udviklingsområdet omfatter rådgivning om undersøgelsesmetoder, udvikling af planer for dataindsamling, spørgeskemaer og interviewguides, projektplanlægning samt test og kvalitetssikring af metoder og spørgerammer.

DATAINDSAMLING

Vi indsamler data

Vi gennemfører årligt dataindsamling over for mange tusinde respondenter. Dataindsamlingen kan have forskellige former, herunder e-mail distribuerede undersøgelser, tablets / on location svar, telefoninterviews, fokusgrupper eller observationer.

RAPPORTERING

Vi analyserer og rapporterer

Vores motto er "Rettidig og relevant viden". Vores service omfatter analyse, forståelse og formidling af data til brugbar viden. Fra faktuelle data til analyser og rapporter. Har du brug for kontinuerlig  viden, leverer vi rapportering i realtid.

TRACKING

Vi holder dig ajour

Nogle gange har man brug for kontinuerlig viden, fordi man gerne vil være ajour med den nyeste udvikling, eller har behov for at følge tendenser over en tidsperiode. I begge tilfælde er "tracking" svaret - så du kan følge data og tendenser på dit område. Vi udvikler små og store trackingprojekter med uafbrudt dataindsamling.

PANELER

Vi opretter, administrerer og anvender paneler

En af vores særlige kompetencer er drift af online paneler. Gennem skræddersyede paneler kan vi give dig adgang til viden om den målgruppe, som er vigtig for jeres organisation. Vi har mange års erfaring med digitale paneler som borgerpaneler, kundepaneler, brugerpaneler og ekspertpaneler.

SPECIALLØSNINGER

Vi udvikler løsninger til særlige behov

Vores arbejde sig altid om den unikke kundes ambitioner og udfordringer. For at understøtte kunders særlige behov for undersøgelser og rapportering, udvikler vi også gerne løsninger på komplicerede behov, som kan klare de fleste udfordringer.

INTERNATIONALT

Vi skaffer viden på tværs af grænser

Gennem vores internationale adgang til millioner af svarpersoner, kan vi løse surveyopgaver på tværs af landegrænserne - endda med stor præcision regionalt og målgruppemæssigt. Vores samarbejde rækker ud til alle dele af verden.