top of page

Aktuelt

ARTIKLER

Artikler om udvikling af samfund, byer og levesteder.

Billede af Marcel Eberle

SUND SKOLEVEJ

Aktiv skoletransport. Vores børn har godt af bevægelse. Sammen med kommuner og skoler går vi i dialog med forældre og familier om veje til en mere aktiv, sikker og sund skoletransport. Vi sætter fokus på familiens hverdag, behov og ønsker. Læs mere på Sund Skolevej www.sundskolevej.dk

alliance.jpg

EN MERE BÆREDYGTIG VERDEN

Klimaindsats. Nedbringelse af co2 udledning og kampen mod klimaforandringer er et anliggende der optager politikere, forskere, industri og befolkningen. Vi understøtter en vigtig aktør på området med bistand til borgerinddragelse og borgerdata.

Billede af Jasmin Sessler

STATIONSBYUDVIKLING

Udviklingsgrundlag for stationsbyer. Med vores samarbejdspartnere har Plan Gruppen gennemført et omfattende dokumentations- og udviklingsprojekt om danske stationsbyer. Det har vi udgivet en publikation om. 

Stationsbyer - Plan Gruppen (2).jpg

NATUR I BYEN

Biodiversitet i byen. Mens nogle byer planter blomster i vejkanten, har Aalborg Kommune med støtte fra Bolig- og Planstyrelsen og Plan Gruppen som rådgiver og proceskonsulent, bragt naturen ind i en hel by, i samarbejde med borgerne.

Det Grønne Frejlev (3).png

BESLUTNINGSGRUNDLAG FOR LOKALPLAN

Forarbejde til lokalplan. Afklaringsproces med borgerne forud for beslutning om en bevarende lokalplan i Strib, Middelfart Kommune. Afklaringen og samarbejdet med borgerne tog udgangspunkt i en grundig arkitektonisk kortlægning af Strib midtby, der har en karakteristisk kulturarv.

strib.JPG

ERHVERV FORUNDERSØGELSE

Kommunal erhvervsudvikling. For kommuner kan det være vanskeligt at bedømme efterspørgslen efter initiativer, som foreslås kommunen. En forundersøgelse belyser og nuancerer erhvervslivets interesse for nye initiativer. Behovsundersøgelser er med til at indkredse og præcisere erhvervslivets behov og interesse for erhvervsaktiviteter.

Billede af Mika Baumeister

BRUGERMÅLING I JOBCENTER

Brugeroplevelser i Jobcenter. Myndighedsbetjening i Jobcentre er jævnligt genstand for politisk interesse og diskussion. Derfor er det relevant at undersøge brugernes oplevelser. Plan Gruppen har bidraget med brugerundersøgelser om sagsforløb, samarbejde og tilfredshed blandt brugere i jobcentre, som dokumentation og udviklingsgrundlag til borgersamarbejdet.

Waiting Area
bottom of page